Το πιο ωραίο σάντουιτς... είναι το μισό

Στο πλαίσιο του αισθήματος προσφοράς και κοινωνικής ευαισθητοποίησης, το Σώμα Ελλήνων προσκόπων οργανώνει τη δράση «Το πιο ωραίο σάντουιτς... είναι το μισό». Έτσι θα συνδυάσουμε μια δράση πραγματικής προσφοράς φαγητού με μια δράση ευαισθητοποίησης πάνω στην αξία του να μοιράζεσαι. Και θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε ταυτόχρονα και τις δυο διαστάσεις της κοινωνικής προσφοράς των Προσκόπων: την δράση για την ανακούφιση των ασθενέστερων συνανθρώπων μας αλλά και -το πιο σημαντικό- τη διαρκή διαπαιδαγώγηση πάνω στην αξία της καθημερινής προσφοράς, της καθημερινής “καλής πράξης” και τη συμβολή στη δημιουργία ενεργών, ευαίσθητων και χρήσιμων Ελλήνων πολιτών εδώ και 100 χρόνια! Θα επιχειρήσουμε να αφήσουμε ένα μικρό, μονοσήμαντο αλλά τρομερά σημαντικό μήνυμα.
 
Και φυσικά πλαισιώνοντας τη μικρή αυτή συμβολική διανομή φαγητού με παιχνίδια για τους Προσκόπους και τα παιδιά που θα περνούν από το σημείο! Τα σάντουιτς που θα έχουν ετοιμάσει οι πρόσκοποι θα είναι δωρεάν φυσικά αλλά υπό έναν όρο... για να πάρει κάποιος θα πρέπει ο ίδιος να το κόψει στη μέση και να το μοιραστείτε έναν άλλο περαστικό στην πλατεία!!! Θα τον καλέσουμε εκείνη ακριβώς τη στιγμή να δοκιμάσει πόσο πιο απολαυστικό γίνεται κάτι όταν το μοιράζεσαι!
 
Μπορεί να μην χορτάσει κανείς με μισό σάντουιτς. Θα φροντίσουμε όμως το συγκεκριμένο... να μην το ξεχάσει ποτέ!
 
Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 - 13:00 στην Πάνω παραλία Ιεράπετρας.
 
Σας καλούμε να νοιώσετε τη χαρά να μοιράζεστε γιατί το καλύτερο δώρο δεν είναι αυτό που μας χαρίζουν, αλλά αυτό που μοιραζόμαστε.