Τα «Παιχνίδια του Κόσμου» στο Εξοχικό του Άη Βασίλη στο Μακρύ Γιαλό

Αξέχαστες ώρες παιχνιδιού με τα «Παιχνίδια του Κόσμου» θα έχουν την δυνατότητα να περάσουν όσοι επισκεφτούν το Εξοχικό του Άη Βασίλη στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου από τις 17:00 έως της 21:00.
 
Ξύλινα παιχνίδια από διάφορους πολιτισμούς κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά θα βρίσκονται στο χώρο του Εξοχικού που θα γίνει στο Δημοτικό Σχολείου Κουτσουρά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να τα απολαύσουν.
 
Η συγκεκριμένη δράση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας, το οποίο αναπτύσσει δράσεις στην τοπική κοινότητα με κύριο στόχο την πρόληψη της χρήσης ψυχοτρόπων ουσιών και άλλων ψυχοκοινωνικών προβλημάτων.
 
Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Σητείας λειτουργεί σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, καθώς και τον Ο.ΚΑ.ΝΑ και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Παιδείας. Η επιλογή των «Παιχνιδιών του Κόσμου» για τις δράσεις του προάγει, όπως αναφέρουν, την ευαισθητοποίηση σε πρακτικές ανακύκλωσης και αξίες όπως η επικοινωνία, η δημιουργικότητα, η ενεργοποίηση, η συνεργατικότητα κ.α που συμφωνούν με τις αξίες της πρόληψης.
 
Σας περιμένουμε όλους την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου στο Εξοχικό του Αη Βασίλη στο Δημοτικό Σχολείο Κουτσουρά, για να παίξουμε όλοι μαζί με τα «Παιχνίδια του Κόσμου»!