Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης από το Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Ιεράπετρας

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ιεράπετρας στα πλαίσια του καθιερωμένου εσωτερικού πρωταθλήματος στίβου, προχωράει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ σε συνεργασία με το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας.
 
Στις 21 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί μαζί με τους αγώνες στίβου συμμετέχουμε σε έναν αγώνα προσφοράς και ανθρωπιάς, συμβάλλοντας ο κάθε ένας με τις δικές του δυνάμεις, να στολιστεί το δέντρο της ελπίδας ώστε αυτά τα Χριστούγεννα να μην χαθεί κανένα παιδικό χαμόγελο.
 
Συγκεντρώνουμε τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής, ρούχα και παιχνίδια καθημερινά από την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου ως την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου ήμερα διεξαγωγής των αγώνων, στο κλειστό του παραλιακού σταδίου Ιεράπετρας από τις 17:00 έως 19:00 σε συνεννόηση με τους προπονητές του συλλόγου Φιλανδαράκη Νίκο, Μιχελάκη Κατερίνα, Λιοντάκη Χριστίνα και Χειλιώτη Ιουλία και, διαφορετικά μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6979319347.
 
Ας βοηθήσουμε όλοι μας, βάζοντας ο κάθε ένας ένα μικρό λιθαράκι στο δέντρο του εθελοντισμού αυτές τις γιορτές. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας ευχόμαστε καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος.