Μαθήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων και μαθήματα εικαστικών από τη Μουσική Σχολή και το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Ιεράπετρας

Με στόχο την προσφορά μουσικής παιδείας και παράλληλα εικαστικής εκπαίδευσης σε παιδιά αλλά και σε ενήλικες προσφέρονται και τη φετινή χρονιά μαθήματα εκμάθησης μουσικών οργάνων και μαθήματα εικαστικών από τη Μουσική Σχολή και το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Ιεράπετρας.
 
Συγκεκριμένα, μαθήματα γλυπτικής, αγγειοπλαστικής, ζωγραφικής, εικαστικών κατασκευών, αγιογραφίας, ψηφιδωτού, κοσμήματος και ζωγραφικής σε γυαλί, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι στο Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου. Τα τμήματα που λειτουργούν είναι ολιγομελή και ευέλικτα με αντιστοίχιση στην ηλικία και δυνατότητα εναλλαγής αντικειμένου στη διάρκεια της χρονιάς.
 
Παράλληλα, μαθήματα εκμάθησης διαφόρων μουσικών οργάνων προσφέρονται από τη Μουσική Σχολή του Δήμου, δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να μυηθούν στον κόσμο της μουσικής. Μαθήματα για πιάνο, κιθάρα, αρμόνιο, λύρα, λαούτο, μαντολίνο, ανώτερα θεωρητικά και μαθήματα μουσικής προπαιδείας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας στο τηλέφωνο 28420-24902 κατά τις εργάσιμες ημέρες 10:00–14:00, καθώς και με τη Μουσική Σχολή στα τηλέφωνα 28420-90010 και 28420-90011 14:00–20:00.