Αιματολογικός έλεγχος σε άνεργους και ανασφάλιστους

Το Γραφείο Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας, σε συνεργασία με όλα τα μικροβιολογικά εργαστήρια της πόλης μας, οργανώνει πρόγραμμα για πλήρη ετήσιο προληπτικό αιματολογικό έλεγχο.
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται στους δημότες της Ιεράπετρας που είναι άνεργοι και ανασφάλιστοι ή ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού σύμφωνα με τα στοιχεία της κοινωνικής υπηρεσίας και των κοινωνικών δομών του Δήμου μας.
 
Οι εξετάσεις θα περιλαμβάνουν έλεγχο της γενικής αίματος, της θυρεοειδοτρόπου ορμόνης TSH, του σακχάρου, της χοληστερίνης & τριγλυκεριδίων, της φεpριτίνης, της ουρίας, της κρεατινίνης, της SGOT, της SGPT, της γενικής ούρων και το κόστος συμμετοχής θα είναι 10 ευρώ, τη στιγμή που η αξία των εξετάσεων σε τιμές Ε.Ο.Π.Υ.Υ είναι τουλάχιστον πενταπλάσια.
 
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο στα μικροβιολογικά εργαστήρια του κ. Απιδιανάκη Ιωάννη, του κ. Δημουλά Κων/νου - Κανάκη Σοφίας, της κ. Ζερβού Ιφιγένειας, του κ. Κοπανάκη Κων/νου και της κ. Συμνιανάκη Αικατερίνης.
 
Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους, να καλούν καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλέφωνο 28423-41307 κ. Κιουρανάκη Σταυρούλα και στο τηλέφωνο 28423-41301 κ. Χαλκιαδάκη Χρυσούλα για περισσότερες πληροφορίες και για το κλείσιμο των ραντεβού.