Πανηγύρι την παραμονή της εορτής των πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γρα-Λυγιά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γρα-Λυγιάς, στα πλαίσια της διατήρησης και προβολής της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οργανώνει παραδοσιακό-θρησκευτικό πανηγύρι στις 20 Μαΐου 2015, παραμονή της εορτής των πολιούχων Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
 
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τόσο τους κατοίκου όσο και τους επισκέπτες του οικισμού μας ότι η κεντρική οδός του χωριού από τη διασταύρωση προς Ανατολή έως την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Λελεκάκη (πλησίον Δημοτικού σχολείου), θα παραμείνει κλειστή από τις 19.00 έως τις 07.00.
 
Ως εκ τούτου για την στάθμευση των αυτοκινήτων έχουν διαμορφωθεί parking περιφερειακά εντός του οικισμού όπου και θα εξυπηρετήσουν τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες της εκδήλωσης με ασφάλεια.
 
Για την ομαλή διεξαγωγή του πανηγυριού θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συντοπίτες μας ότι από την Τρίτη 19 Μαΐου από τις 7:00 το πρωί θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες καθαριότητας των κεντρικών δρόμων και του παραλιακού πλακόστρωτου όπου και εφιστούμε την προσοχή σας για την απομάκρυνση των παρκαρισμένων αυτοκινήτων για την ομαλή καθαριότητα και βάψιμο των πεζοδρομίων από τα συνεργεία.