Φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου, με σκοπό τη συλλογή υλικών αγαθών για το κοινωνικό παντοπωλείο

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 το πρωί, στο «Μισεδάκειο» δημοτικό γήπεδο Ιεράπετρας, αλλά και στις 12:00, στο αθλητικό κέντρο «IL CAMPO», θα πραγματοποιηθούν δυο φιλικά ματς ακαδημιών, με σκοπό τη συλλογή υλικών αγαθών (ρουχισμός, παιχνίδια, τρόφιμα) και την παράδοση αυτών, στο κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης μας.
  
Είναι υποχρέωση όλων μας, αυτές τις Άγιες μέρες να βοηθήσουμε με οποίον τρόπο μπορούμε, όλοι μας, τους συνανθρώπους μας, που περνούν δύσκολες στιγμέςΟικογένειες, μεγάλοι και μικροί σε ηλικία δεν έχουν τροφή, ρουχισμό και παιχνίδια. Ας τουςχαρίσουμε” χαμόγελο και ας συσπειρωθούμε ολόκληρη η πόλη, για ναμαζέψουμε” όσον το δυνατόν περισσότερα αγαθά και να τους ταχαρίσουμε” μαζί με την αγκαλιά μας και την αγάπη μας!
  
Ας επισκεφτούμε όλοι μας το Σάββατο το «Μισεδάκειο» και το «IL CAMPO» και ας παραδώσουμε στους υπευθύνους του κοινωνικού παντοπωλείου της πόλης μας, που θα βρίσκονται στα συγκεκριμένα σημεία από τις 10:30 το πρωί, ότι επιθυμεί ο καθένας μας, που τόσο ανάγκη το έχουν οι συνάνθρωποί μας που περνούν δύσκολες στιγμές.
  
Το Δ.Σ. της αναγέννησης Ιεράπετρας σας ευχαριστεί θερμά και σας παρακαλεί θερμά να ανταποκριθούμε όλοι μας, με σκοπό τη βοήθεια ολόκληρης της πόλης, για αυτόν τον κόσμο που υποφέρει και έχει τεράστια ανάγκη την οποιαδήποτε βοήθεια μας.
  
Πρόγραμμα εκδήλωσης:
Μισεδάκειο: Αναγέννηση - ΠΑΝΟΜ, στις 11:00, ηλικία 2003-2004
IL CAMPO: Αναγέννηση - Ελούντα, στις 12:00, ηλικία 2005-2006
  
Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Ιεράπετρας