Το Χωριό των Χριστουγέννων

Δοκιμαστήκαμε και δοκιμαζόμαστε. Δύσκολοι καιροί, δύσκολο το 15 και προμηνύεται ακόμα πιο δύσκολο το 16. Όμως η γιορτινή διάθεση, η χαρά των ημερών κυρίως για τα παιδιά μας, είναι υποχρέωση που δεν θα εγκαταλείψουμε. Οι Εθελοντές και οι Εθελόντριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, παίρνουν και φέτος, όπως συνηθίζουν τα τελευταία 18 χρόνια, την πρωτοβουλία να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να είναι οι μέρες οι γιορτινές πραγματική πηγή χαράς για μικρούς και μεγάλους.
  
Στο «Χωριό των Χριστουγέννων» που φέτος θα είναι κρυμμένο σε ένα μαγικό και φαντασμαγορικό δάσος, στο πάρκο ανάμεσα στο Δημοτικό κτίριο και την Αστυνομία, καλούμε όλο τον κόσμο να αφήσει για λίγο τις σκοτούρες και τις δοκιμασίες που περνά και να έρθει μαζί μας όπου με πολλούς φίλους και συνεργάτες θα τους προσφέρουμε στιγμές πραγματικής ξεγνοιασιάς και διασκέδασης. Πιστεύουμε πως μαζί με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που θα γίνουν στην κεντρική πλατεία της πόλης, θα φέρουμε και πάλιν το αίσθημα χαράς και ευφορίας που θέλουν οι μέρες των γιορτών.
  
Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όσους στάθηκαν δίπλα μας για την πραγμάτωση του φιλόδοξου φετινού μας στόχου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον χρυσό χορηγό κύριο Άρη Λαμπράκη που με τα σπιτάκια και τις κατασκευές του δίνει μορφή και χρώμα σε όλη μας την προσπάθεια και τον Δήμο Ιεράπετρας για την υποστήριξη του. Η δική σας συμμετοχή στηρίζει το Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο και τη συνολική δράση του Περιφερειακού μας Τμήματος.
  
Σας Ευχόμαστε καλή διασκέδαση στο «ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ»
  
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
  
ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΑΣ
  
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
  

Οι Εθελοντές , οι Εθελόντριες και το Δ.Σ. του Π.Τ. Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας