Η «Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς» και φέτος στην Ιεράπετρα

Αγαπητοί συνδημότες
  
Απευθυνόμαστε και φέτος σε σας για να υλοποιήσουμε μαζί, με την ίδια όμορφη ανθρωπιστική διάθεση, «την Τσάντα της Χριστουγεννιάτικης Χαράς».
  
Πρόκειται για μια πανδημοτική προσπάθεια που καθιερώθηκε σαν θεσμός από το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας, για να μην υπάρξουν στον τόπο μας άνθρωποι που θα στερηθούν τις μέρες των εορτών τα στοιχειώδη είδη διατροφής.
  
Άπορες οικογένειες και μοναχικά άτομα που υποδεικνύονται από τις Ενορίες, τις Κοινωνικές Υπηρεσίες, τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ιεράπετρας και τον Σύλλογο με Αναπηρίες, θα γευτούν την αγάπη και την κοινωνική σας ευαισθησία με την χειρονομία σας αυτή.
 
Επειδή θεωρούμε δεδομένη τη συμμετοχή σας στην όμορφη αυτή ιδέα, σας παραθέτουμε κατάλογο των ειδών που πρέπει να περιέχουν οι τσάντες που θα ετοιμάσετε. (Μπορείτε αν θέλετε να τοποθετήσετε στην τσάντα φάκελο με τις δικές σας ευχές, χωρίς όμως να έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε σε ποια οικογένεια θα διατεθεί).
  
α) 2 κιλά κρέας (υπάρχουν καταψύκτες για την φύλαξη έως την ημέρα της διανομής)
β) 2 κιλά ρύζι
γ) 2 κιλά ζάχαρη
δ) 1 κιλό φασόλια
ε) 2 κιλά αλεύρι
στ) 2 φακελάκια καφέ
ζ) 5 κουτιά γάλα εβαπορέ
η) 4 πακέτα μακαρόνια
θ) Ένα παιγνίδι προαιρετικά (η τοποθέτηση παιγνιδιού στην τσάντα υποδεικνύει την επιθυμία σας να διατεθεί η τσάντα σε οικογένεια με παιδιά)
  
Επίσης, κατά την επιθυμία σας, μπορείτε να φέρετε κάποια τα παραπάνω είδη, ή μόνο κρέας ή ολόκληρη τσάντα.
  
Οι τσάντες μπορούν να παραλαμβάνονται καθημερινά στο οίκημα του Ερυθρού Σταυρού ώρες γραφείου ή μετά από τηλεφώνημα σας στο 28420 – 25466, οπότε Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού θα περνάνε από τον τόπο εργασίας σας για την παραλαβή. Η διανομή στις άπορες οικογένειες θα ξεκινήσει το Δευτέρα 21-12-2015 .
  
Ας προσπαθήσουμε και φέτος για την επιτυχία του θεσμού της «Τσάντας της Χριστουγεννιάτικης Χαράς» όπως και τα προηγούμενα χρόνια.
  
Η επιτυχία θα προσφέρει πραγματική χαρά σε όλους:
Σε εκείνους που την προσμένουν και σε εκείνους που την προσφέρουν.
  
Ευχόμαστε σε σας και την οικογένεια σας ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
  
Οι Εθελόντριες, οι Εθελοντές, και το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ιεράπετρας .
  

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ