Πρόγραμμα εορτασμού της 25ης Μαρτίου στην Ιεράπετρα

Παρασκευή 25 Μαρτίου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
07:30 Χαρμόσυνες Κωδωνοκρουσίες των Εκκλησιών.
08:00 Έπαρση της Σημαίας στο Μνημείο Ηρώων.
10:00 Τέλεση Δοξολογίας στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου Κύριλλου Διαμαντάκη, Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, παρουσία των Αρχών του τόπου, της Δημοτικής Φιλαρμονικής, αντιπροσωπειών Σχολείων, Προσκόπων, Οδηγών και Σωματείων με τις σημαίες τους.
10:30 Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο Ηρώων. Κατάθεση Στεφάνων από τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, Εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, Εκπρόσωπο της Περιφέρειας Κρήτης, Εκπρόσωπο του 3ου Κ.Ε.Π, Εκπρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας, Εκπρόσωπο του Λιμενικού Σώματος, Εκπρόσωπο του Πυροσβεστικού Σώματος και Εκπρόσωπο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Τήρηση ενός λεπτού σιγής, Εθνικός Ύμνος
10:45 Παρέλαση στην οδό Μιχαήλ Κοθρή της Δημοτικής Φιλαρμονικής, Μοτοσικλετιστών Τμήματος Τροχαίας, Μαθητών Σχολείων, Αθλητικών Σωματείων, Συλλόγων, Ομίλων, Σχολών, Προσκόπων και Οδηγών κ.α.
Τελετάρχης Ιεράπετρας: Μανώλης Φραγκούλης, Αντιδήμαρχος
  
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ
10:00 Τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στον Κουτσουρά παρουσία των αρχών του τόπου, αντιπροσωπειών σχολείων, συλλόγων και σωματείων.
10:30 Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο πεσόντων στο Δημοτικό Σχολείο Κουτσουρά. Κατάθεση Στεφάνων - Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας.
Τήρηση ενός λεπτού σιγής, Εθνικός Ύμνος.
11:00 Παρέλαση των σχολείων της Δημοτικής ενότητας Μακρύ Γιαλού
Τελετάρχης Μακρύ Γιαλού : Αγγελική Καλαϊτζάκη, Δημοτική Υπάλληλος