Ο Βασίλης Σταυρακάκης στο Τσι Τσι για τη νέα δράση της ομάδας Ierapetra v.2


Η νέα δράση της Ierapetra v.2 είναι εδώ !

Αντιλαμβανόμενοι το συνεχώς αυξανόμενο πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα της πόλης μας αποφασίσαμε να αντιδράσουμε δημιουργικά !! Η νέα πρωτοβουλία αφορά την κατασκευή και εγκατάσταση 5 σταθμών φροντίδας και φιλοξενίας αδέσποτων ζώων τους οποίους θα διαχειρίζεται ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ιεράπετρας/Ierapetra's Animal Welfare και στους οποίους θα μπορούν να βρουν καθαρή τροφή, νερό και προσωρινή φιλοξενία οι τετράποδοι φίλοι μας :)

Ακόμη, οι ίδιοι σταθμοί θα χρησιμεύσουν και σαν κάδοι απόρριψης ακαθαρσιών και από ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων, ενώ σε ειδική θέση θα υπάρχουν και υλικά υγιεινής.

Στόχος για την άμεση χρηματοδότηση του Project η δημιουργία πολιτιστικής εκδήλωσης την οποία και σας παρουσιάζουμε. Ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης Σταυρακάκης Βασίλης θα είναι επίσημος καλεσμένος της ομάδας αυτή την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου στο Τσι Τσι.

Στόχος της ομάδας τα 1100 ευρώ σε καθαρά έσοδα ώστε να χρηματοδοτήσει τους πέντε πρώτους σταθμούς. Για τον λόγο αυτό θα προσπαθήσει να καλύψει τα έξοδα της εκδήλωσης από χορηγίες με στόχο ακόμα και το τελευταίο ευρώ είσπραξης την μέρα της εκδήλωσης να διατεθεί για τα αδέσποτα ζώα της πόλης μας.

Μείνετε συντονισμένοι και στηρίξτε την προσπάθεια μας διαδίδοντας την δράση.