Μουσικοθεατρική παράσταση από τη Χορωδία Νέων της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ιεράπετρας

Μια νέα μουσική παράσταση θεατρικά φτιαγμένη, για μικρούς και μεγάλους παρουσιάζει η Χορωδία Νέων της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ιεράπετρας την Κυριακή 15 Μαΐου στις 8:00 το βράδυ, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» υπό την επιμέλεια της καθηγήτριας της Μουσικής Σχολής, κας Τζένης Φραγκούλη.

Υπέροχα μελωδικά τραγούδια αφιερωμένα στην φιλία και την αξία της στη ζωή θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν όσοι παρευρεθούν σε μια παράσταση με ιδιαίτερους συμβολισμούς και ξεχωριστά μηνύματα.

Εμπνευσμένη από αξίες, όπως η αγάπη, η εμπιστοσύνη, η συνεργασία, η ειλικρίνεια, η εκτίμηση, η ευγένεια, η ενθάρρυνση, η συμπαράσταση, η αλληλοβοήθεια και ο σεβασμός, η παράσταση «Φίλοι για πάντα» υπόσχεται σε όσους παρευρεθούν ένα όμορφο μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της φιλίας.

Την διεύθυνση, την μουσική και σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης έχει η καθηγήτρια της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ιεράπετρας, κα Τζένη Φραγκούλη, ενώ στην παράσταση συμμετέχουν στο πιάνο, η κα Στέλλα Μαράκη και στην ηλεκτρική κιθάρα και μαντολίνο ο Θοδωρής Τσέλιος.