Ημερομηνία δημοσίευσης: 10.12.18

Μουσική εκδήλωση με τον Δώρο Δημοσθένους το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου


Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου διοργανώνει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις  21:00 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» στην Ιεράπετρα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ο σπουδαίος και καταξιωμένος καλλιτέχνης Δώρος Δημοσθένους γνωστός για την αγάπη του στο κλασικό ρεπερτόριο των περασμένων δεκαετιών, θα παρουσιάσει μια παράσταση με επιλεγμένα τραγούδια του διεθνούς ρεπερτορίου αλλά και πολλά χριστουγεννιάτικα που θα δώσουν το απαραίτητο γιορτινό χρώμα, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Tον Δώρο Δημοσθένους πλαισιώνουν δύο σημαντικές νέες παρουσίες, η Γιάννα Βασιλείου και η Sugahspank, που θα βάλουν το δικό τους χαρακτήρα σ’ αυτή τη χριστουγεννιάτικη μουσική βραδιά. Η Γιάννα Βασιλείου έχει ξεχωρίσει με το μελωδικό της ύφος και την ερμηνεία της. Λατρεύει τα Χριστούγεννα, τα τραγούδια από μιούζικαλ και τις jazz ορχήστρες. Η Sugahspank, με το έντονο soul στοιχείο της φωνής και της έκφρασης της, είναι μια ιδιαίτερη παρουσία που συνδυάζει πολλά και ετερόκλητα είδη μουσικής. 

Τις ενορχηστρώσεις και τη μουσική επιμέλεια της παράστασης έχει ο Νεοκλής Νεοφυτίδης.