Ημερομηνία δημοσίευσης: 29.3.19

Κάλεσμα από την Πρωτοβουλία Γυναικών για τη Γυναικολογική Κλινική Ιεράπετρας

Με δεδομένο ότι:

1. Μέχρι σήμερα η ανταπόκριση των κατοίκων του δήμου μας στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν υπογραφές προκειμένου να ανανεωθεί η σύμβαση εργασίας του επικουρικού γυναικολόγου μας Σωκράτη Μέγκουλα, καθώς και να ενισχυθεί γενικότερα η γυναικολογική – μαιευτική κλινική του νοσοκομείου με τις οργανικές θέσεις που υπήρχαν και καταργήθηκαν και με πλήρη στελέχωση σε μαιευτικό προσωπικό, υπήρξε μεγάλη και θερμή.

2. Ήδη έχουν πάρει θέση και έχουν στηρίξει την προσπάθεια ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου, ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Μαρία Λιουδάκη», η Ένωση Γονέων Ιεράπετρας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γούδουρα, ενώ νέα ψηφίσματα στήριξης προστίθενται καθημερινά.

3. Το Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο απευθυνθήκαμε, αποφάσισε ομόφωνα, στη συνεδρίαση του στις 27/3/2019, να στηρίξει αυτή την προσπάθεια.

4. Η κινητοποίηση αυτή πρέπει να διευρυνθεί για να έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Καλούμε όλους όσους θέλουν να συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια - συλλόγους, φορείς και κατοίκους - σε συζήτηση και δημιουργία μιας ευρύτερης επιτροπής την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 18.30, στη μικρή αίθουσα στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη».

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ