Ημερομηνία δημοσίευσης: 5.6.19

Τιμητική Εκδήλωση βράβευσης των χορηγών του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Μετά από τρία σχεδόν χρόνια δράσης του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας σε όλο τον κόσμο, που αγκάλιασε με τόση θέρμη την προσπάθειά μας. Η μεγάλη συμβολή όλων των φίλων αποτελεί έκφραση αγωνίας για την συνέχιση του έργου του Νοσοκομείου μας και υποστήριξης σε όσους το στελεχώνουν, ώστε να έχει αποτελεσματική προσφορά και προοπτική. Μετά τον εξοπλισμό που μας υπέδειξαν τα όργανα του Νοσοκομείου, σήμερα συμβάλλουμε - στο πλαίσιο που μπορούμε - και στην κτιριακή του αναβάθμιση.

Θέλοντας να γιορτάσουμε μαζί σας, σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 11:00 το πρωί θα έχουμε ανοικτή συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιεράπετρας. Θα είναι μαζί μας οι φίλοι RUDOLF OHLINGER από Αυστρία, ATHANASSIOS GIANNIS, SABINE GIANNIS, KEN JEBSEN από τη Γερμανία που υποστήριξαν θερμά το έργο μας. Θα γίνει μία τιμητική εκδήλωση βράβευσης τους, καθώς και των ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ και OSTRIA PALACE, για την πολύτιμη προσφορά τους.

Η συμβολή τους είναι μεγάλη στην υλοποίηση των στόχων του Συλλόγου μας.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλο τον κόσμο και ταυτόχρονα θα γίνονται και εγγραφές των νέων μελών που το επιθυμούν. Η παρουσία σας θα αποτελέσει για εμάς ιδιαίτερη τιμή.