Ημερομηνία δημοσίευσης: 11.10.19

Η Παράσταση «Ερωτόκριτος» στο Μύρτος τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου

Η κοινότητα του Μύρτου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μύρτου, το παιδαγωγικό τσίρκο Cabuwazi και η ΑΜΚΕ «Συμμετέχω» σας προσκαλούν στην παράσταση «Ερωτόκριτος», που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 7.00 το απόγευμα στην πλατεία του Μύρτου.

Με αφορμή τη διεθνή ανταλλαγή, για 5η συνεχή χρονιά, νέων από το Βερολίνο και το Μύρτος, ήδη σε εξέλιξη στο χωριό του Μύρτου από τις 30 Σεπτέμβρη, οι νέοι σε συνεργασία με ειδικούς παιδαγωγούς και εκπαιδευτές, θα παρουσιάσουν το κλασικό έργο του Βιτσέντζου Κορνάρου, δίνοντας του μια νέα πνοή. Οι συντελεστές του έργου μας βάζουν να αναρωτηθούμε: Πώς θα έμοιαζε ένας έρωτας, σαν αυτόν του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας, την εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Συνδυάζοντας μουσική, θέατρο, χορό, και τσίρκο με τη γνωστή σε όλους ιστορία του Ερωτόκριτου, τα παιδιά και οι νέοι αναπτύσσουν τους δικούς τους τρόπους έκφρασης, επικοινωνίας, και καλλιτεχνικής παρουσίασης.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ Youth και τη γερμανική Ομοσπονδιακή Πολιτιστική Ένωση Νέων (BKJ). Οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα δωρεάν.

Η παράσταση είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όλο το ενδιαφερόμενο κοινό.