Ημερομηνία δημοσίευσης: 23.10.19

Εσπερίδα Αθλητιατρικής το Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας σε συνεργασία με το Δήμο Ιεράπετρας και το Γυμναστικό Σύλλογο «ΛΙΒΥΚΟΣ», στο πλαίσιο των «ΙΘ΄ ΝΕΣΤΟΡΕΙΩΝ», διοργανώνουν το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 6:00 το απόγευμα στη Συνεδριακή αίθουσα του BIC, στο «Κέντρο Πολιτιστικής και Κοινωνικής Μέριμνας» της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, Εσπερίδα Αθλητιατρικής με θέμα: «Κάλλιον προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν».

Εισηγητές θά είναι ο κ. Γεώργιος Παπαδοπούλης, Ορθοπεδικός Χειρουργός- Επιμελητής Α΄ Ορθοπαιδικής Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Η Πρόληψη των τραυματισμών στο συστηματικό αθλητισμό», ο κ. Παναγιώτης Κουλουμέντας, Ορθοπαιδικός Χειρουργός-Αθλητίατρος, Διευθυντής του Θεραπευτήριου «Metropolitan», που θα μιλήσει με θέμα: «Τραυματισμοί στα Σπορ, άμεση αντιμετώπιση» και η κ. Τόνια Μαχαίρα, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: «Διατροφή κατά των φλεγμονών».

Προσκαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν την παραπάνω Εσπερίδα προκειμένου να ενημερωθούν κατάλληλα από τους ειδικούς επιστήμονες για την αποφυγή και την αντιμετώπιση των τραυματισμών στους αθλητικούς χώρους.