Όροι χρήσης

Η χρήση των ηλεκτρονικών σελίδων του IerapetraLive.com από τον επισκέπτη της ιστοσελίδας προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας. Ο επισκέπτης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών μας και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου μας.

Το IerapetraLive.com είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο του δικτυακού του τόπου δεν φέρει όμως καμιά ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων στις οποίες γίνεται παραπομπή με υπερσύνδεσμο (hyperlink). Όπως είναι ευνόητο δεν ελέγχουμε τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων και σελίδων στα οποία τυχόν παραπέμπουμε μέσω υπερσύνδεσμο (hyperlink) ή διαφημιστικό banner. Οι σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των επισκεπτών του δικτυακού τόπου, ενώ οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν υπόκεινται στους αντίστοιχους, των δικτυακών αυτών τόπων, όρους χρήσης. Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων και ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το περιεχόμενο τους και για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.

Υλικό της ιστοσελίδας όπως κείμενα, βίντεο και φωτογραφίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του IerapetraLive.com. Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μεταφόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά του IerapetraLive.com. Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης.

Λογότυπα, επωνυμίες, και εμπορικά σήματα που περιλαμβάνονται στο IerapetraLive.com ανήκουν στις εταιρίες που είναι οι κύριοι των σχετικών δικαιωμάτων και προστατεύονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία. Τα λογότυπα, επωνυμίες, και εμπορικά σήματα που περιλαμβάνονται στο IerapetraLive.com έχουν τεθεί καλόπιστα και για λόγους ενημέρωσης. Θα αφαιρεθούν αμέσως εφόσον αυτό ζητηθεί από τους δικαιούχους.

Το IerapetraLive.com καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε το σύνολο του περιεχομένου και οι πληροφορίες που εμφανίζονται στο δικτυακό μας τόπο να χαρακτηρίζονται από ακρίβεια, σαφήνεια και ορθότητα. Σε καμία όμως περίπτωση δεν εγγυόμαστε και κατά συνέπεια δεν ευθυνόμαστε (ούτε καν από αμέλεια) για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη, από την χρήση του δικτυακού τόπου. Περιεχόμενο και υπηρεσίες παρέχονται «ως έχουν», χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή έμμεση, διατυπωμένη ή υποτιθέμενη. Επίσης δεν ευθυνόμαστε για αποκατάσταση οιασδήποτε τυχόν ζημίας (θετικής ή αποθετικής, που μπορεί ενδεικτικά να συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου ή τρίτους, από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη, τη χρήση του δικτυακού τόπου, τυχόν αδυναμία παροχής υπηρεσιών και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του Δικτύου, σε καμία όμως περίπτωση δεν εγγυόμαστε ότι οι λειτουργίες του δικτυακού τόπου ή των servers θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς και παρόμοια στοιχεία.

Το IerapetraLive.com δεν φέρει καμιά ευθύνη για τυχόν λάθη που εμφανίζονται στους τιμοκαταλόγους των καταστημάτων delivery που είναι καταχωρημένα στην ιστοσελίδα.

Η λειτουργία της web κάμερας στο IerapetraLive.com σε καμία περίπτωση δεν αποσκοπεί αμέσως ή εμμέσως στη λήψη, αποθήκευση και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Η web κάμερα έχει τοποθετηθεί έτσι ώστε να προβάλλεται μια γενική εικόνα της πόλης, χωρίς να διακρίνονται χαρακτηριστικά προσώπων ή άλλα στοιχεία προσωπικού χαρακτήρα.

Το IerapetraLive.com χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τρίτων διαφημιστικών εταιρειών για την παροχή διαφημιστικού υλικού. Αυτές οι εταιρείες χρησιμοποιούν cookies ώστε να σας προσφέρουν διαφημίσεις για αγαθά και υπηρεσίες του ενδιαφέροντος σας.

Το IerapetraLive.com χρησιμοποιεί cookies για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση του ιστοτόπου IerapetraLive.com κοινοποιούνται στους συνεργάτες κοινωνικών μέσων, διαφήμισης και αναλύσεων.

Διατηρούμε το δικαίωμα τροποποίησης του περιεχομένου ή των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου, καθώς και τους όρους χρήσης, οποτεδήποτε κριθεί αναγκαίο και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, με την απλή ανακοίνωσή τους μέσω του δικτυακού τόπου.